Politica de confidențialitate

solutions.neoma.ro, denumit în continuare site, aparține firmei Neoma Solutions SRL, CUI 29911425, J32/219/2012, cu adresa în Sibiu, Strada Școala de Înot, denumită în continuare Neoma.

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu acestă politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acesta politică de confidențialitate, nu accesați acest site.

 

CINE SUNTEM

Neoma este angajată să respecte datele cu caracter personale ale utilizatorilor site-ului prin protejarea și securizarea acestora cu tehnologii moderne. Ca parte din angajamentul nostru în privința protejării datelor personale, am constituit politica de confidențialitate a societății conform normelor europene GPDR ce au intrat în vigoare în data de 25 mai 2018 prin regulamentul UE 2016/679 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

 

DATE PERSONALE COLECTATE

Datele personale colectate prin formularului de contact sunt (denumite în continuare “date personale”):

 • Nume și prenume;
 • Adresa de e-mail;
 • Număr de telefon;
 • Orice alte date furnizate de utilizator.

Neoma colectează date personale în următoarele cazuri:

 • Neoma trebuie să intre în contact cu utilizatorul;
 • Neoma are permisiunea utilizatorului;
 • procesarea datelor personale este într-un scop legitim;
 • Neoma trebuie să se conformeze legii.

 

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, acestea vor fi minime, strict cu scopul de a va identifica sau de a avea posibilitatea de a va contacta.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți un email pe adresa info[at]neoma.ro și vom șterge toate datele din baza noastră de date.

 

PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE

Datele personale din formularele de contact sunt stocate în baza noastră de date timp de 1 an de la data primirii. Datele analitice (Google Analytics) sunt stocate pe o durată de 1 an de zile de la data primirii, numai în scop statistic și de îmbunătățire a site-ului nostru.

 

DREPTURI ASUPRA DATELOR PERSONALE

Societatea garantează că asigură respectarea drepturilor ce revin persoanelor vizate, conform GPDR. Orice persoană a căror date sunt prelucrate de către Neoma, beneficiază de drepturile expuse mai jos:

 • dreptul de acces – vă permite obținerea detaliilor relevante prelucrării datelor cu caracter personal;
 • dreptul la rectificare – vă permite rectificarea datelor dvs. personale, dacă acestea au fost incorect prelucrate;
 • dreptul de a fi uitat – vă permite ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate);
 • dreptul la restricționarea datelor prelucrate – vă permite obținerea restricționării procesării datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care să ne permită să verificăm o astfel de exactitate);
 • dreptul de a obiecta – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele personale referitoare la dvs. pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în format electronic sau să transmiteți aceste date altui operator de date.

COOKIE-URI

Acest site nu folosește fișiere cookie.

 

SECURITATEA DATELOR

Datele tale sunt protejate prin stocarea acestora în medii securizate, pe servere ultra-moderne deținute de compania de găzduire web TOP LEVEL HOSTING SRL. În cazul în care se reușește un acces neautorizat la datele personale stocate de Neoma, vă asigurăm că vom proceda la luarea măsurilor necesare pentru a soluționa incidentul în cel mai scurt timp posibil. Astfel, în cazul unui acces neautorizat pe site vom demara procedurile necesare de identificare a accesului neautorizat, de blocare a acestuia în cazul în care acest acces sau atac este în desfășurare și de demarare a procedurilor externe ce implică contactarea soecitatii de găzduire și/sau a organismelor legale de soluționare (ANSPDCP și Poliția Română).

Datele personale trimise către Neoma prin intermediul site-ului nu sunt trimise în afara Uniunii Europene. Neoma nu impartașește aceste date cu terțe părți, cu excepția entităților autorizate cum ar fi compania de găzduire WEB ce menține serverul site-ului.

Scroll to top