Termeni și condiții

 

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului solutions.neoma.eu numit în continuare “site” și a serviciilor oferite prin acesta.

 

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prezențele Condiții Generale definesc termenii contractuali și condițiile de utilizare a site-ului de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Serviciile comercializate prin intermediul site-ului sunt realizate de către noi cu coduri open-source.

 

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Neoma Solutions SRL, CUI 29911425, J32/219/2012, cu adresa în Sibiu, Strada Școala de Înot, denumită în continuare Neoma, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software, asupra conținutului site-ului sau a produselor comercializate prin intermediul acestuia.

Neoma deține drepturi complete și depline asupra tuturor informațiilor publicate și asupra produselor comercializate. Nu aveți dreptul să vindeți, copiați, imitați, modificați niciun produs într-o formă perceptibilă de către oameni.

Neoma își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Întregul conținut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Neoma. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Neoma.

Accesul și utilizarea site-ului sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe site sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa site-ul. Puteți copia și tipări conținutul site-ului pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților acestuia.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Neoma. Neoma nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizarea site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor;
  • utilizarea defectuoasă a produselor rezultate din prestația serviciilor contractate.

Astfel, Neoma nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau ori a produselor sale.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la servicii, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Neoma în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul site-ului, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Neoma nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

Neoma nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului sau a produselor sale.

 

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. Neoma nu poate garanta că prezențele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din produsele prezentate în site este rugată să contacteze Neoma prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Neoma utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Neoma nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe/către site-ul său.

 

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Neoma; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Neoma a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (prin pagina Contact din site sau email); alte activități întreprinse de Neoma și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. Neoma va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal circulație acestor date.

Pentru orice nelămurire cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului la protecția utilizării ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

 

Scroll to top